top of page

Valokuvausstudio Helsingissä

Valokuvausstudio Kimmo Kauppinen Photography on ammattilainen valokuvausstudio. Olen erikoistunut vaativiin potretteihin, mainoskuvauksiin, maisemakuviin sekä henkilökuviin. Yhtenä erikoisalueenani toimii AI, eli tekoälykuvat osana rakennekuvia. Suurin osa kuvauksista tapahtuu Helsingin alueella niin, että rakennan studion asiakkaan tiloihin. Tämän mahdollistaa liikuteltavat studiovarusteet, kuten Profoton akkusalamat. Studiokuvaukset onnistuvat omalla kuvausstudiollani Espoossa Tillinmäentie 1 C:ssä.

 

Kuvaan suurikennoisilla medium format kameroilla, mikä mahdollistaa suurtulosteet sekä näyttävät kuvataulut - esimerkiksi liiketiloihin ja toimistoihin. Suuret pinnat saadaan tyylikkäiksi vaikka kuvatapetilla. Kuva-aiheet voidaan suunnitella yhdessä ja toteuttaa juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. Esimerkkikuvia sivuillani   Portfoliooni pääset tästä!

 

Olen ylpeä laadukkaasta asiakaspalvelustani ja sitoutumisestani luoda kauniita, elinikäisiä valokuvia. Olen aina valmis vastaamaan asiakkaiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin tai huolenaiheisiin, joita voi olla liittyen valokuvaustarpeisiin. Minuun voit ottaa yhteyttä täältä.

 

Etsitpä sitten upeita valokuvia yrityksellesi tai henkilökohtaisiin muistoihin, Valokuvausstudio Kimmo Kauppinen Photography tarjoaa jokaiselle jotakin - Helsingissä, Espoossa ja ympäristössä!

Lauttasaari_Helsinki_Maisema_seascape_KimmoKauppinen.jpg

Kuka on Kimmo Kauppinen?

Valokuvauksen aloitin jo 40 vuotta sitten pikku pokkarilla. Pieni sisäinen taitelija minussa on aina syttynyt kuvaamiselle, ja ammatiksi kuvaaminen ja videoiden tuottaminen vaihtui 5 vuotta sitten. Intohimoni valokuvaukseen näkyy kuvissani. Yksikään kuva ei minulta lähde eteenpäin ennen kuin olen siihen täysin tyytyväinen. Kuten käyttämäni painotalon toimitusjohtaja Pekka Pallaspuro sanoi: "Kaikenlaisia kuvia on joutunut tulostamaan, joissa on ollut heikko resoluutio tai muuten kuva mitä sattuu, mutta Kimmon kuvissa tarkkuus ja laatu on aina priimaa".

 

Tarpeena valokuvaus studiossa Helsingissä?

Teen useimmiten valokuvausta asiakkaan luo rakennetussa studiossa. Tämä on asiakkaalle helppoa varsinkin silloin, kun kuvattavana on useampia henkilöitä. Kuvauskalenteria ja aikataulua noudattaen työntekijöiltä säästyy huomattavasti aikaa, kun koko henkilöstön ei tarvitse kuskata itseään ympäri Helsinkiä. 

 

Henkilökuvauksissa keskityn luomaan mukavan ja välittömän ilmapiirin, jotta jokainen kuvattava henkilö tuntee olonsa mukavaksi ja saadaan luonnollisia. Moni kokee olonsa epävarmaksi kameran edessä, mutta tuo epävarmuus hälvenee ohjatessani kuvattavaa henkilöä. 

 

Jos etsit kokenutta valokuvaajaa, joka huolehtii siitä, että valokuvasi näyttävät upeilta joka kerta, älä etsi kauempaa vaan klikkaa ottamaan yhteyttä täältä!

Kimmo Kauppinen

bottom of page