top of page

Suurtulosteet kotimaisella valokuvaus- ja painatustuotannolla

About

Laadukkaat kotimaiset suurtulosteet suomalaiselta valokuvaajalta - tilaa nyt! Tarjoamme suurtulosteiden valokuvauksen ja painatuksen ammattitaidolla yhteistyökumppanini kanssa. Optimoidut kuvatiedostot ja skaalautuvat kuvat takaavat parhaan mahdollisen laadun suurtulosteille. Tilaa tarvitsemasi suurtulosteet tilaustyönä helposti ja nopeasti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous suurtulosteista jo tänään!
Yhteystiedot löydät täältä.

Lauttasaari_Helsinki_Maisema_seascape_KimmoKauppinen.jpg

Valokuvaus ja hyödyt isokennoisesta medium format kamerasta

Isokennoinen medium format -kamera on erinomainen työkalu suurtulosteiden valokuvaukseen. Tässä muutamia syitä, miksi isokokoinen kenno voi olla merkittävä tekijä suurtulosteiden valokuvauksessa:

  1. Resoluutio: Iso kenno tarjoaa korkean resoluution kuvia, mikä on tärkeää suurtulosteita varten. Korkea resoluutio mahdollistaa suurempien kuvakokojen tulostamisen ilman, että kuvan laatu kärsii.

  2. Yksityiskohtien tarkkuus: Isokokoinen kenno pystyy tallentamaan enemmän yksityiskohtia kuin pienemmät kennokoot, mikä tekee siitä ihanteellisen suurtulosteiden valokuvaukseen. Yksityiskohtaiset kuvat näyttävät paremmilta suuremmissa ko'oissa.

  3. Värintoisto: Iso kenno pystyy tallentamaan enemmän värejä ja yksityiskohtia kuin pienemmät kennokoot, mikä tarkoittaa, että suurtulosteiden värit ovat kirkkaammat ja tarkemmat. Pitkissä valotuksissa liukuvärit tulostuvat upeasti ilman siirtymiin tulevia rajoja.

  4. Kuvanlaatu: Isokokoinen kenno tarjoaa paremman kuvanlaadun, mikä tarkoittaa, että suurtulosteiden laatu on parempi. Laadukas kuva on erittäin tärkeä suurtulosteiden valokuvauksessa, koska suuremmat kuvat paljastavat pienetkin puutteet.

 

Kaiken kaikkiaan isokokoinen kenno on erinomainen työkalu suurtulosteiden valokuvaukseen ja voi auttaa saavuttamaan korkealaatuisia tuloksia.

Valokuvausta Fujifilm GFX -sarjan medium format kameroilla

Valokuvaan Fujifilmin GFX-sarjan kameroilla, joissa on molemmissa fyysisesti saman kokoinen medium format kenno - toisessa 51,4 magapikseliä ja toisessa erittäin tarkka 102 megapikselin kenno. Suurempi kennoisella kameralla voi ottaa jopa 400 megapikselin kuvia hyödyntämällä Pixel Shift - tekniikkaa.

Itameri1-2.jpg
bottom of page