top of page
Väritaustat.jpg
Väritaustat.jpg

Hey There

Valokuvaaja Espoossa / Valokuvausstudio Espoo

Asuin Espoossa vuodesta 1997 vuoteen 2022, joten espoolaiset maisemat tulivat tutuiksi valokuvauksessa. Valokuvaajalle Espoo tarjoaa upeita merenrantamaisemia, missä voi tallentaa upeita hetkiä meren pauhatessa vaahtopäisenä tai tallentaa maagista rasvatyyntä merenpintaa.

Pinta-alaltaan suurena kaupunkina Espoo tarjoaa valokuvaukseen myös mahtavia maaseutumaisemia - mitä sitten valokuvaaja kulloinkin hakee.

Marraskuussa muutin Helsingin Lauttasaareen, mutta valokuvausstudioni on edelleen Espoossa. Valokuvaajana toimin pääsääntöisesti Espoossa ja Helsingissä.

Valokuvausta ja studiokuvausta Espoossa

Usein säät eivät mahdollista sopivaa hetkeä ulkokuvaukselle, joten silloin onkin parempi siirtyä studiolle kuvaamaan. Valokuvausstudioni sijaitsee Espoossa Tillinmäentie 1 C:ssä Kiviruukin teollisuusalueella.

Studioni on kiinteistön toisessa kerroksessa ja 70 m2 yhtenäinen tila luo hyvät puitteet valaisun rakentamisen juuri halutulla tavalla, on sitten kyseessä henkilökuvaus, potretti tai perhekuvaus. Ja onhan studiollani piipahtanut valokuvattavana jo useampi koirakin.

Studiolleni on helppo tulla ja pihalta löytyy pysäköintipaikka ulko-oven vierestä. Saunalahden busseilla pääsee pysäkille, joka on vain 100 metrin päässä, joten julkisillakin kulkuvälineillä tulo onnistuu helposti.

Soita

+358 500 430 437

Email 

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page